HTML

magyar blogozásom

Friss topikok

Linkblog

Ez egy igen képdús dal ami nekem nagyon bejött. Főleg a felolvasási mód. CSukd be a szemed és olvastasd fel valakivel. Szerintem jó lesz. Aztán meg rajzold amit gondolsz vele kapcsolatban. Habár ezt a művet dalnak tituláltuk ennek ellenére nagyon áll. Na most itt arra gondolok, hogy egy képet ír le és semmi sem mozdul. A képiességbe a színek is nagyon beleillenek pl.: arany. Amit viszont már nekem is el kellett magyarázni az az, hogy végül is ez az egész egy filózófikusi* kérdésről szól. Ez már nekem nem esett le.

Én valami ilyesmit rajzoltam

 

 

 

 

 

 

Ha a *-os szót rosszul írtam akkor valaki szóljon.:S

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alma78.blog.hu/api/trackback/id/tr661803425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oFő 2010.03.09. 15:56:06

filozófusi vagy filozofikus, így írják a megcsillagozott szavadat.

nem piskóta a rajztahatséged, ha olyasmit rajzoltál, mint ami a csatolt képen látható, egyetlen apró (ordító) szövegértési probléma, hogy a vers egy delet ír le, nem pedig naplementét.

a filozófiáról csak annyit, hogy a csónakázó lírai én úgy érzi magát a tavon, mintha egy álomban ringatózna, és ráébred, hogy tulajdonképpen lehetséges az is, hogy az egész élet nem is valóság, hanem csak egy álom... (lásd Schopenahuer bácsinak A világ mint akarat és képzet c. munkáját.)
süti beállítások módosítása